Nejnovější recenze ze sekce Skříně pod akvária
Pevný a rychle složitelný stolek.
- velmi kvalitní zpracování
- chyběly 4 šroubky na připevnění pantů dvířek
- Kvalita VS cena
Skříňka je pohodě za tu cenu....sice polský výrobce, ale až na to poškrábané plastové madlo to bylo ok. Skládal jsem nedávno jinou skříňku taky z Polska a to byla katastrofa (chybějící spojovák, nečitelná kopie návodu v polštině..). Skříňky od Diversy jsou v pohodě. Mám už druhou a zatím bez problémů.
- možnost schovat propriety do dvířek, pod akvárium
spokojenost. Kdo nechce mít vidět propriety a chce je schovat, doporučuji
zatím nesestaveno
- krásná skřínka,dobře řešená
- Zatím robustní, hezké a elegantní, nicméně se mi moc nelíbí zezadu kde jsou dvě místa průchozí ale z druhé strany jsou dvířka takže tomu moc nerozumím.
- Balení nebylo dostatečně pevné, desky prorazily při přenosu dno a vypadli, nejde o chybu produktu ale balení
- Dvě ze tří otevíratelných dvířek nejdou otevřít, mnohokrát jsme prošli manuál, není tam nic co by mohlo být naší chybou takže to nejspíš bude chyba našeho kusu (řešení bylo přilepit 2 Kč minci na místo dorazu).
- Stolek je krásný, snadná montáž, hezký desing.
- Kvalitní skříňka
- S akváriem Lido 120 tvoří pěknou sestavu
Skříňka přišla v kartónu. Podle jasného návodu jsem v pohodě složil cca za 1 hodinu. Vypadá moc pěkně a odpovídá tomu, co jsem si od produktu sliboval.
- vzhled
- Propracovanost
Rychlé smontování
- Snadná montáž, akvarium sedí pěkně a vzhledově pěkně, dobre zabalené
Krásná skřínka dobrá nosnost 3 druhy barev.
- Co jsem si objednal, to došlo.
- velice dobrá kvalita produktu
Skříňka je prozatím jen postavena, na využití teprve čeká. Sestavení bylo lehké, návod snadno čitelný.
Dodání ale otřesné. Skříňka objednaná s jinými malými produkty a ty dopravce předal zvlášť, protože celá objednávka nebyla správně zabalená, spojená v jednom balíku a krabice od skříňky byla roztrhaná. Skříňka naštěstí v pořádku.
- Skříňka je snadno sestavitelná
- Plně funkční
- Akvárium na ní sedí úplně přesně
Madlo u skřínky nebylo vhodně zabaleno a bylo trochu poškrábané od šroubků k sestavení skříně. Jinak plná spokojenost. Díky plastovým nožkám je možné se skříňkou manipulovat i když je na ní naplněné akvárium.
Zobrazuji 81 - 100 ze 395 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...20 Další »