Nejnovější recenze ze sekce Skříně pod akvária
- Elegantní a prostorná skříňka pod akvárium
- Působí opravdu bytelně
- Uvnitř skříňky jsou celkem 3 poličky (jedna bude muset ven aby uvolnila prostor pro externí filtr)
- Díry na hadičky/kabely na obou stranách zadní stěny
- Nožičky jsou z plastu, což mě trochu překvapilo (alespoň je jich 8 a nejsou moc vysoké)
- S mimořádně nekvalitně vytisknutým návodem se Diversa moc nemazala. Co rozluštíte je potřeba brát jako názor, jak by to šlo možná teoreticky postavit. Doporučuji raději návod moc nestudovat a použít hlavu. Samotné sestavení je potom vcelku jednoduché.
Nákupu rozhodně nelituji a skříňku bych doporučil. Podle mě vynikající poměr cena/kvalita.
V černé barvě se výborně hodí ke zbytku mojí IKEA obývací stěny. Dezén dřeva je k nerozeznání.
Na skříňku je nutné položit podložku pod akvárium, protože z nějakého důvodu jde seshora skrz horní desku 8 šroubů držících bočnice a 2 vnitřní stěny.
- Příznivá cena.
- Stolek jsme obdrželi s oštípanými rožky na některých policích, a dva ze šesti kluzáků byly totálně nepoužitelné.
kvalita
- Stolek je kvalitní, mohl by být vyšší
- mám křivou podlahu a vyvážit jej je náročné. Lepší by byly stojiny na závit, aby se dala regulovat každá zvlášť
Celkově mi vyhovoval nejvíce
- vůbec nic
- tahaní lidí za nos,imaginární zboží,laxní jednaní!!!!!
hrůza,služby o ničem
- jednoduchá montáž
- špatná stabilita
- špatná konstrukce
- nekvalitní lamino desky
Spoje jsou na několika konfirmátech a dřevěných kolíčcích, které jsem lepil. I tak byla stabilita špatná a stojan se dost pod napuštěným akváriem kýval. Vrchní deska se na nepodepřených rozích a středu desky prohýbala asi o 4-5mm. Na rozích byla 5mm podložka pod akváriem ve vzduchu. Spodní deska se díky špatné konstrukci prohýbala také. Nožičky jsou zase na rozích a uprostřed, takže mimo stojny a nepřenáší tíhu na podlahu, nýbrž na desku, která se prohýbá. Možná by stojan tu tíhu vydržel, ale představa, že do toho děcka strčí a někde to praskne mi nedala spát, váha je značná a stojan chatrný. Koupil jsem stojan jiný a naprostá spokojenost. Proto nedoporučuji, zbytečně vyhozené peníze.
Dobrý
Scubaline 100 skříň 101 x 41 x 75 cm světle/tmavě šedá
Přidáno: 22. dubna 2014
(naposledy upraveno 22. dubna 2014)
Zakoupeno v rybičky-rybky.cz
- Kvalita provedeni
Stolek splnil, co jsem od nějho očekávala.
- jednoduchá montáž
slouží jako stolek pod akvárium jsem s ním velice spokojen
- stabilní
- lehká montáž
- rozměr 40,je měřen ve vypouklé části,rozměř obdélníkové plochy(na kterou date akvarium) je jen 120 na 36
stolek dobrý,uváděné rozměry ne uplně
- rychlá montáž
- přesnost zpracování
- celkový vzhled
- mám rád věci bytelnější
volil jsem něco jednoduchého s možností výběru barvy. složil jsem to v pohodě sám během pár minut. kvalita zpracování je super, jen teda bych byl pro bytelnější vrchní desku. přece jen 200l akva. už něco váží.
- Spokojený.
- Dlouho jsem čekal na dodaní.
19. 6. obědnané a 27. dodaní. jinak spokojen s cenou,.
Zobrazuji 381 - 395 ze 395 recenzí « Předchozí 1...16 17 18 19 [ 20 ]