Nejnovější recenze ze sekce Skříně pod akvária
- Pekny nabytek,top kvalita
- Musim postelovat dvirka aby lepe sedely
perfektní zpracování, olištovány všechny hrany desek i ty nepohledové
- snad jen pěkný vzhled s akvárkem Eheim, ale zde to končí.
- (Ne) kvalita zpracování
- (Ne) kvalita balení
- Tenké lamino
- Plastové madlo
- Papírové hrany
- Lepidlo nebylo součástí
Bohužel misím konstatovat, že jsem čekal německou kvalitu tak jak bylo velkým písmem napsáno na obale. Tam to ale bohužel končilo. Po rozbalení, jsem naleznul nejobyčejnější lamino s papírovou hranou, čekal jsem ABS hrany... :-( Jednotlivé díly nebyly ani proloženy papírem, dveře jsou s pohledové strany poškrábány, hrany prohnuté s ohledem na stažení dílů nylonovou páskou, naštěstí se jednalo o zadní díl. Cena zde absolutně neodpovídá kvalitě!!! Výrobní cena materiálu je max. 480,- Kč. Připadlo mi to jako Polský nábytek. Velké zklamání od spol Eheim. Za ty peníze jsem očekával opravdu pěkný kus nábytku z kvalitního lamina, s ABS hranou, lepidlem na spojení kolíků, aspoň jednou poličkou v prostoru pod akváriem a madlem z kvalitního materiálu...
Hezké
- set za rozumnou cenu
- Perfektní krásně doplňuje akvárium
Skříňka pod akvárium dorazila perfektně zabalená jsem spokojená
- přesně podle představ
- Kvalitní , bytelný ,dost úložného prostoru pro filtr, elektriku a ostatní věci a vše schováno. Super
akvárium na něm vypadá dobře
- quality,robust,I recommend
- sestaveno prodejcem
skříňka je přesně na míru mého akvária, je uzpůsobená jak je třeba, příjemné otevírání, pán mi ji donesl až do bytu sám po schodech, umístil a vybalil, opravdu příjemná služba, moc děkuji. domluva byla bezvadná a velmi rychlá doprava, musím říci velkou pochvalu
Pevná a moc hezká skříňka. Díly při skládání pěkně sedí a zapadají do sebe.
- hezká
- sestavování nic moc
- Akvárium na nêm krásnê sedí a sestavení stolku zabere jen pár minut.
- Rozhodně doporučuji
Přítelkyně má trošku obavu aby to uneslo 250L akvárko se vším co v něm bude. Snad nebude problém
- velni pevný stolek
- Nezbývá než věřit že unese 450 l. akvárium.
- Snadná montáž.
- Povrchová úprava. Jde vidět každý otisk prstu.
- pěkně sedí s akváriem, dohromady moc pěkně vypadá
Skvělá skříň dimemzována na akvárium Juwel Rio 180.Lehce smontovatelná. Výborná kvalita a konstrukce přizpůsobená i k vnitřnímu filtru (záda, jsou přístupná do vnitřních skříněk, krásné se schovají hadice i kabeláž.)
- nejde nastavit nivelace!
možná by bylo dobré u všech fundamentů pro akvárka,aby šla nastavit vodorovná hladina - možná štelovací nožičky,jako mají třeba lednice- teď mám problém s podkládáním nožiček a usazením do vodováhy!
Zobrazuji 221 - 240 ze 395 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...20 Další »